11 Jul 2019
Wil jij topfit aan je nieuwe sportseizoen beginnen?

Wil jij topfit aan je nieuwe sportseizoen beginnen én topfit blijven gedurende het gehele seizoen? Of heb je al een aantal seizoenen last van terugkomende sportblessures? In de huidige sportwereld draait alles steeds meer om de details. Of je nu een recreatieve of een professionele sporter bent, iedereen wil het liefste blessurevrij het maximale uit zijn sportprestatie halen. Bij Fysiotherapie Jetten & Co hebben we oog voor detail en kunnen we je, met behulp van ons sportprotocol, helpen om topfit en blessurevrij het nieuwe sportseizoen in te gaan én topfit te BLIJVEN!  

Hoe doen wij dit?

  • Vraaggesprek: hiermee proberen we zoveel mogelijk informatie te verzamelen die ons in de rest van het onderzoek en behandeling meer richting geeft.
  • Fysiotherapeutisch onderzoek: (sportspecifiek!) onderzoek van de mobiliteit, conditie, coördinatie en spierkracht van je spieren en gewrichten.
  • Toegevoegd onderzoek: spiertesten middels Applied Kinesiology. Met behulp van de spiertesten controleren we of je orgaan- en hormoonsysteem goed in balans is. Bevinden zich in het lichaam bijvoorbeeld bepaalde afvalstoffen die je lichamelijk functioneren kunnen belemmeren? Of zijn er bijvoorbeeld aanvullingen van vitamines of mineralen nodig om je sportprestaties te optimaliseren?
  • Bewegingsanalyse: bij het maken van sportbewegingen beweegt het lichaam in ketens. Hierdoor moeten we dus kijken naar het bewegen van het lichaam als geheel. Bewegen deze bewegingsketens namelijk niet optimaal, dan kun je niet het maximale uit je sportprestatie halen of ontstaan er blessures.
  • Behandeling: afhankelijk van de resultaten uit het onderzoek komen we met een behandeling of plan van aanpak op maat.

=> Resultaat: TOPFIT & BLESSURE VRIJ worden én blijven!

Meld je nu hier aan voor een intake! Of neem telefonisch contact op met ons: 045-5620395     Sportcheck_1