Menu Sluiten

Verloopt jouw revalidatie niet zoals gehoopt?

Revalidatie

Sinds een aantal weken worden operaties zoals een hernia, nieuwe heup, hartoperaties of kruisbandreconstructies weer uitgevoerd. Dit betekent dat vrijwel iedereen na een operatie ook weer een revalidatietraject moet starten bij de fysiotherapeut.

Bij orthopedische operaties  bestaat dit lange traject uit mobiliseren (verbeteren van de beweeglijkheid zowel in de spieren als gewrichten) en spierkrachttraining (zowel stabiliteit als échte kracht).

Bij niet-orthopedische operaties (denk bijv. aan cardiovasculair, hersenbloedingen of maag/darm stelsel) bestaat de revalidatie vaak uit trainen van conditie, herpakken van dagelijkse activiteiten en eventueel mobiliseren daar waar nodig is.

Fysiotherapie Jetten biedt je de mogelijkheid om buiten de “standaard trajecten” op een unieke manier te revalideren!

Wij kijken verder dan naar alleen de hulpvraag van jou als patiënt. Met een persoonlijk, op maat gemaakt traject, kun je erop vertrouwen dat niet alleen de klacht wordt behandeld maar ook de rest van je lichamelijk functioneren.

Heb je er namelijk wel eens bij stilgestaan waarom er vaak maar 1 knie of heup geopereerd hoeft te worden? En waarom juist aan die kant? Ben je van mening dat er niet naar de oorzaak van het probleem gekeken wordt?  Of dat er meer achter de klachten kan zitten?

Tijdens de screening en het intakegesprek kan de therapeut deze vragen erg duidelijk uitleggen door middel van onze unieke behandelmethodes!

Heb je de afgelopen tijd een operatie ondergaan en gaat het herstel niet zoals je had verwacht?

Dan kunnen wij echt iets voor jou betekenen!

Met een gespecialiseerd team van (sport)fysio’s, osteopaten, manueel therapeuten en meer, doen wij met onze unieke behandelmethode middels Applied Kinesiology onwijs veel méér voor jou dan een reguliere traject!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen de revalidatie? Heb je de komende periode een operatie gepland? Of heb je de afgelopen weken een operatie ondergaan?

Neem dan contact op met onze praktijk! 📞 045-5620395 of info@fysio-therapiejetten.nl

Team Fysiotherapie Jetten & Co.