Onze missie

De missie van Fysiotherapie Jetten & Co is mensen klachtenvrij maken en houden. We informeren curatief, preventief en behandelen met de focus op een lange termijn resultaat. Op deze manier dragen we actief bij aan een meest gezonde levensstijl. Hierdoor verbetert de totale kwalitatieve gezondheid en levenskwaliteit van binnen en buiten aanzienlijk. De rode draad bij elke behandelwijze is toegepaste kinesiologie. Pas als je van binnen goed functioneert, kan de buitenkant optimaal werken.

MISSIE
VISIE

Onze visie

Jetten & Co wil meer bekendheid en vertrouwen creëren voor de andere manier van behandelen met fysiotherapie versus toegepaste kinesiologie (volgens Concept Jetten®️) als basis. Wij doelen op een samenwerking waarbij de conservatieve gezondheidszorg ondersteund wordt door de alternatieve geneeswijzen en therapieën. Steeds meer huisartsen verwijzen patiënten door naar de praktijk Jetten & co en staan open voor een samenwerking.

De praktijk blijft groeien qua aanloop van “nieuwe” patiënten. Mede hierdoor zijn wij verheugd mede te delen dat in de loop van 2019/2020 wordt gestart met de bouw van het gezondheidscentrum. De realisatie staat gepland in 2021.

Professioneel gedreven team

Een succesvolle praktijk met een professioneel gedreven vast team van 19 medewerkers. We beschikken over een praktijkruimte van 360 vierkante meter aan behandelkamers en een oefenruimte. Onze fysiotherapeuten zijn allemaal thuis in de toegepaste kinesiologie en daarnaast gespecialiseerd in verschillende disciplines. U kunt bij ons terecht met allerlei lichamelijke klachten of functioneringsproblemen.

TEAM
AANPAK

Onze unieke aanpak

Naast fysiotherapie en toegepaste kinesiologie (volgens Concept Jetten®️) biedt Fysiotherapie Jetten & co nog tal van andere behandelingen en/of dienstverleningen. Tezamen vormen alle diensten en disciplines de zogeheten ‘pijlers van de organisatie’. De disciplines zijn divers maar allen verbonden met toegepaste kinesiologie welke op wetenschappelijk onderbouwd niveau wordt toegepast. Toegepaste kinesiologie is het diagnostisch middel en de rode draad bij elk discipline. We werken en denken van binnen naar buiten. Pas als je van binnen goed functioneert, kan de buitenkant optimaal werken. Dat is kenmerkend voor Fysiotherapie Jetten & co en de effectiviteit van de behandelingen. De resultaten zijn verbluffend en duurzaam.

Binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij

Maar liefst 60% tot 70% van alle patiënten zijn binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij. Juist door fysiotherapie en toegepaste kinesiologie te combineren, helpen we veel meer mensen en zijn de resultaten indrukwekkend. Toegepaste kinesiologie op zich is niet uniek, maar het succes zit hem in de combinatie met fysiotherapie en de door Fysiotherapie Jetten ontwikkelde unieke manier van werken met zelf ontwikkelde protocollen. Het werken van binnen naar buiten.

Wij werken middels een breed uitgemeten functioneel en mechanisch onderzoek van de aangedane regio. Op deze manier brengen we zowel basis als diepliggende problemen die leiden tot biomechanische lichaams- of bewegingsproblemen in kaart. Indien er enkel sprake is van een biomechanisch probleem werken we ook alleen daaraan. Ook hier helpt toegepaste kinesiologie om nog beter en sneller tot herstel te komen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe gewrichten, knie, heup, fracturen, enkelverstuikingen, sportletsels, … Bij langdurig chronisch bestaande klachten zonder bekende oorzaak zoals bijvoorbeeld rug- of nekklachten biedt toegepaste kinesiologie het inzicht waarom deze klachten blijven bestaan of terugkomen. En wordt duidelijk waarom conservatief behandelen geen verbetering biedt.

IEDEREEN WELKOM

Iedereen is welkom

De geweldige resultaten die het team met hun manier van behandelen boekt, gaan als een lopend vuurtje rond. De succesvolle behandelingen overschrijden zelfs de Nederlandse grenzen. Zo trekt de praktijk patiënten uit België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, Griekenland en Marokko.De praktijk is, met name door haar bijzondere en deskundige behandelmethoden met fysiotherapie versus toegepaste kinesiologie als basis, inmiddels tot ver buiten de regio een begrip. Wij geven onze patiënten de persoonlijke aandacht die ze verdienen. En staan steeds klaar met een luisterend oor.

Er komen patiënten in alle leeftijdscategorieën met uiteenlopende klachten naar de praktijk. Van pasgeboren baby’s tot hoogbejaarden. De grootste groep ligt tussen de 15 jaar en 65 jaar, maar iedereen is welkom bij Fysiotherapie Jetten & co.

Plan direct een behandeling in om van uw klachten af te komen.