Menu Sluiten

Over ons

Fysiotherapie Jetten & co

Klachtenvrij worden met de focus op een duurzaam resultaat

Onze missie

Het duurzaam verbeteren van de gezondheid van mensen op korte en lange termijn. Dit door zowel preventief als curatief te informeren en de oorzaak van klachten doeltreffend te diagnosticeren en weg te nemen. 

Onze visie

Fysiotherapie Jetten & co is verbonden, geaccepteerd en een toegankelijk gezondheidsconcept voor iedereen.

Professioneel gedreven team

Een succesvolle praktijk met een professioneel gedreven vast team van 19 therapeuten en 9 backoffice medewerkers. We beschikken over vijf fysiotherapie praktijk locaties in Voerendaal, Nuth, Hoensbroek, Echt en Best.

Onze fysiotherapeuten zijn allemaal thuis in de unieke SET-methodeⓇ en daarnaast gespecialiseerd in verschillende disciplines. Je kunt bij ons terecht met allerlei lichamelijke klachten of functioneringsproblemen.

Onze unieke aanpak

Fysiotherapie Jetten & co heeft een unieke behandelmethode ontwikkeld waarbij we kijken naar de oorzaak van jouw klachten. Dit doen we door fysiotherapie te combineren met spiertesten om uit te zoeken waar en waarom het lichaam uit balans is geraakt. Onze adviezen en behandelingen zijn er vervolgens op gericht om die balans opnieuw te herstellen. We werken en denken van binnen naar buiten. Pas als je van binnen goed functioneert, kan de buitenkant optimaal werken. Dat is kenmerkend voor Fysiotherapie Jetten & co en de effectiviteit van de behandelingen. De resultaten zijn verbluffend en duurzaam.

Binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij

Maar liefst 60% tot 70% van alle patiënten zijn binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij. Juist door fysiotherapie te combineren met spiertesten, helpen we veel meer mensen en zijn de resultaten indrukwekkend. Het succes zit hem in de door Fysiotherapie Jetten ontwikkelde unieke manier van werken met zelf ontwikkelde protocollen. Het werken van binnen naar buiten.

Wij werken middels een breed uitgemeten functioneel en mechanisch onderzoek van de aangedane regio. Op deze manier brengen we zowel basis als diepliggende problemen die leiden tot biomechanische lichaams- of bewegingsproblemen in kaart. Indien er enkel sprake is van een biomechanisch probleem werken we ook alleen daaraan. Ook hier helpt de SET-methodeⓇ om nog beter en sneller tot herstel te komen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe gewrichten, knie, heup, fracturen, enkelverstuikingen, sportletsels, … Bij langdurig chronisch bestaande klachten zonder bekende oorzaak zoals bijvoorbeeld rug- of nekklachten biedt de unieke behandelmethode het inzicht waarom deze klachten blijven bestaan of terugkomen. En wordt duidelijk waarom conservatief behandelen geen verbetering biedt.

Iedereen is welkom

De geweldige resultaten die het team met hun manier van behandelen boekt, gaan als een lopend vuurtje rond. De succesvolle behandelingen overschrijden zelfs de Nederlandse grenzen. Zo trekt de praktijk patiënten uit België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, Griekenland en Marokko.De praktijk is, met name door haar bijzondere en deskundige behandelmethoden, inmiddels tot ver buiten de regio een begrip. Wij geven onze patiënten de persoonlijke aandacht die ze verdienen. En staan steeds klaar met een luisterend oor.

Er komen patiënten in alle leeftijdscategorieën met uiteenlopende klachten naar de praktijk. Van pasgeboren baby’s tot hoogbejaarden. De grootste groep ligt tussen de 15 jaar en 65 jaar, maar iedereen is welkom bij Fysiotherapie Jetten & co.

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?