Deskundige behandelingen
Fysiotherapie Jetten staat voor u klaar met deskundige behandelingen. De praktijk beschikt over diverse behandelingsmogelijkheden. U kunt bij de therapeuten van Fysiotherapie Jetten terecht met allerlei lichamelijke klachten of bewegingsproblemen.

Persoonlijke aandacht
Of het nu gaat om een sportblessure, revalidatie na een beroerte of een overbelasting. Samen met u gaan we aan de slag om u zo “goed” en “snel” mogelijk weer gezond te krijgen.

Onze kracht
Onze kracht ligt in het doelgericht kijken naar aangrijpingspunten voor een snel en langdurig resultaat, om iemand zo snel mogelijk weer “normaal” te laten functioneren. Het ruim en functioneel bekijken van chronische klachten, zodat een blijvende problematiek/chronische klacht zo min mogelijk extra beperkingen oplevert in uw dagelijkse bezigheden.

Onze aanpak
Wij werken middels een breed uitgemeten functioneel, lichamelijk onderzoek, om op deze manier zowel basis als diepliggende problemen in kaart te brengen. Naast de causale problemen waarin wij tot verbetering behandelen en adviseren, gaan wij vervolgens in op het biomechanisch probleem

De praktijk
Fysiotherapie Jetten is een breed georiënteerde praktijk met een vast team van betrokken therapeuten. We beschikken over maar liefst 360 vierkante meter aan behandelkamers en oefenruimtes.

In juli gaan wij starten met een verbouwing waarbij nog 2 nieuwe behandelkamers en een nieuwe oefenruimte gerealiseerd gaan worden. De verbouwing van onze sport-/oefenzaal is klaar en sinds 1 oktober in gebruik genomen. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Plan direct een behandeling in om van uw klachten af te komen.