Menu Sluiten

Siem Bruijntjes

Siem solliciteerde bij onze praktijk na een vacature die hij tegenkwam op Indeed. Als algemeen fysiotherapeut helpt hij patiënten herstellen. Zijn ervaring deed hij op tijdens de Stage JVDI De Fysioclub en de ActiveClub Eindhoven.

Als kind wilde Siem militair worden. Op een vrije dag vind je hem op het hockeyveld en leeft hij zich uit in andere sport activiteiten. Hier komt zijn beste eigenschap “doorzetten ook al zit het tegen” goed bij van pas.

“Samen komen we er wel.” is Siem’s favoriete quote.

Essentieel voor zijn levensgeluk zijn plezier hebben in werk, familie en vrienden.

Zo lang hij zijn ei in het werk kwijt kan, houdt hij zijn plezier in werk. Dit door dat er gericht resultaten worden behaald binnen de behandelingen.

Siem koos voor onze praktijk omdat de aanpak nieuw is voor hem en hij hierdoor erg getriggerd werd in zijn nieuwsgierigheid. Zijn grootste uitdaging is het administratieve werk. Dit vindt hij niet het leukste dat er is.

Het streven van onze praktijk om de grootste fysiotherapiepraktijk te worden van Nederland vindt Siem mooi. Hij is heel benieuwd wanneer dit gebeurt. En vindt het een mooi gegeven om hier dan onderdeel van te zijn.

Opleiding:

  • Fontys paramedische hogeschool Eindhoven Fysiotherapie 6 jaar
Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?