Menu Sluiten

Roy Bastian

Roy was van begin 2021 tot juni 2021 Assistent Docent op Hogeschool Zuyd. Hij nam de lessen bij uitval van docenten van de opleiding fysiotherapie dan over. Daarnaast keek hij meerdere verslagen van studenten na om de werkdruk te verlagen voor docenten. Ook was hij verzorger bij Roda JC 0-13. Hij was aanwezig tijdens de trainingen en wedstrijden die werden gespeeld. Roy behandelde bij dit team de acute blessures en gaf revalidatie trainingen bij geblesseerde spelers.

Via Jules Heijnen, die ook als fysiotherapeut werkzaam is bij Fysiotherapie Jetten & co, werd Roy getipt over de vacature.

Hij begint nu aan zijn eerste baan als fysiotherapeut. Dit houdt in dat hij mensen gaat helpen met gezondheidsklachten om deze er weer zo snel mogelijk bovenop te krijgen, zodat ze met zo min mogelijk problemen en/of beperkingen weer kunnen functioneren op een voor hen zo prettig mogelijk niveau.

Vroeger wilde hij altijd al werken in de gezondheidszorg en anesthesist worden. Maar na het afmaken van de middelbare school wist hij dat hij liever fysiotherapeut wilde worden met een eventuele specialisatie tot osteopaat.

Roy is heel sociaal en maakt makkelijk contact met mensen. Op een vrije dag is hij het liefste actief bezig in de vorm van voetballen of fitnessen. Daarnaast gaat hij erg graag naar festivals en terrassen/op stap met vrienden.

”Be the hardest working person you can be. That’s how you seperate yourself from the competition.” Roy’s favoriete quote die aansluit bij zijn ambitie om zich te blijven ontwikkelen en zijn streven naar zo veel mogelijk kennis om patiënten zo goed en volledig mogelijk te kunnen behandelen.

Wat zijn werk als fysiotherapeut zo leuk maakt? Het samenwerken met collega’s om een moeilijke casus aan te pakken en het daadwerkelijk kunnen helpen van een patiënt waardoor zijn/haar klachten verholpen zijn.

Roy koos voor fysiotherapie Jetten & co, omdat het een jonge en dynamische praktijk is met veel oog voor de toekomst. Daarnaast is hij  erg geïnteresseerd in het behandelconcept dat onze praktijk toepast, wat niet te vinden is bij de reguliere fysiotherapie praktijken. Ook is hij van mening dat hij bij onze praktijk zich kan gaan ontwikkelen tot een competente en waardevolle fysiotherapeut.

Hij heeft gemerkt dat de fysiotherapie steeds meer evidence based is gaan werken en dat klinimetrie steeds belangrijker is geworden. Zelf is hij van mening dat dit soms de behandeling van een patiënt in de weg kan staan.

Hij vindt het inspirerend dat we bij Fysiotherapie Jetten & co een stuk bredere kijk op het uitoefenen van fysiotherapie hebben, waardoor er een gerichtere en completere behandeling mogelijk is. Daarnaast past vooruitstrevende visie en ambitie om zich te ontwikkelen bij hem als persoon.

Opleiding:

  • Fysiotherapie Zuyd Hogeschool + 2017 tot en met 2021

Cursussen:

  • Sportmassage Zuyd Hogeschool – 2018
  • Minor wervelkolom Zuyd Hogeschool – 2020
  • e-learning Artrose Heup-Knie KNGF – 2020
  • e-learning Reumatoïde Artritis KNGF – 2020
 
BIG 04249280
Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?