Menu Sluiten

Rick Janssen

Rick is sinds 2014 werkzaam in particuliere praktijken, waarvan de laatste 5 jaar in een particuliere praktijk in regio Roermond met meerdere vestigingen. Ook verzorgde hij de fysiotherapie in de Penitentiaire Inrichting Roermond. 

Via een werknemer van fysiotherapie Jetten & co werd hij geattendeerd op een vrijkomende vacature. Na het verdiepen in de werkwijze van onze praktijk werd hij enthousiast! Mede door het uniek concept dat onze praktijk hanteert, waarbij zowel op korte en lange termijn de behandeling effectief is.

Fysiotherapie Jetten & co is de afgelopen jaren enorm gegroeid en streeft ernaar dé grootste fysiotherapiepraktijk van Nederland te worden. Rick vindt het mooi om te zien dat er veel enthousiasme en ambitie is waardoor onze praktijk niet stil blijft staan.

Als fysiotherapeut en manueel therapeut vindt hij het belangrijk om iemand in een geheel te bekijken, waardoor je op korte en lange termijn de opgestelde doelen samen kan behalen. 

Rick omschrijft zichzelf als geduldig en sociaal. Op een vrije dag is hij het liefst lekker bezig met sporten gecombineerd met aandacht voor sociale contacten.

Essentieel voor Rick’s levensgeluk is gezondheid!

Hij haalt in zijn werk het meeste voldoening uit het begeleiden en ondersteunen van iemand richting zijn doelen. De grootste uitdaging is zichzelf blijven uitdagen in eigen ontwikkeling en kunde.

Rick heeft de laatste jaren ervaring opgedaan waardoor hij ‘meer gereedschap in zijn toolbox’ heeft, maar daardoor ook toe is aan deze nieuwe uitdaging om dit uit te breiden.

Opleiding:

  • Fysiotherapie te Zuyd Hogeschool Heerlen
  • Msc SOMT manuele therapie

Specialisatie:

  • Manuele Therapie

Cursussen:

  • Kinesiotaping
  • Mulligan Concept ABC
  • Dry Needling
BIG 99918670704
Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?