Menu Sluiten

Nico Huben

Door het verhelpen en verminderen van klachten, helpt Nico als fysiotherapeut mensen in beweging te krijgen en in beweging te houden tijdens het sporten, werken of in het algemeen dagelijks leven.

Kenmerken voor Nico zijn zijn enthousiasme en gedrevenheid. Dat hij sociaal is wordt ook bevestigd door wat hij het liefste doet op een vrije dag. Tijd doorbrengen met vrienden, en sporten zoals kickboksen en fitness.

Nico haalt het meeste plezier in zijn werk uit duidelijke resultaten zien waar de patiënten echt mee geholpen zijn.

Via vrienden die werkzaam zijn in onze praktijk kwam Nico bij ons terecht. Hij koos voor onze praktijk om gebruikmakend van het protocol Jetten verder te kunnen kijken dan het beweegapparaat, en onderliggende oorzaken te kunnen behandelen. Het snel groeien van de praktijk is in zijn ogen het bewijs van de effectiviteit van de behandelingen. Als iets goed werkt trekt het meer mensen aan.

Zijn grootste uitdaging binnen dit vak is het blijven aanvullen met ervaring en cursussen. Het vak fysiotherapie evenals heel veel andere beroepen in de zorg blijven zich met de jaren ontwikkelen dus op den duur is verandering in het werk normaal en zelfs essentieel.

Opleiding:

  • Fysiotherapie 2021

Cursussen:

  • Sportmassage 2017
  • Medical Taping 2019
  • Minor Wervelkolom 2019
  • Minor Pijn en het Brein 2019

BIG 19929078604

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?