Menu Sluiten

Kelly Verbaandert

In 2019 startte Kelly als Fysiotherapeut bij Fysiotherapie Helwegen & Peters. Hierna werkte ze tot voor kort bij FysioPhysics tot een vacature bij Fysiovacture.nl haar aandacht trok en ze sinds 1 mei 2021 ons team versterkt.

Als fysiotherapeut helpt Kelly mensen met klachten aan het bewegingsapparaat om weer goed te kunnen functioneren in hun dagelijks leven en / of sporten.

Ondanks dat ze nog niet zo lang aan het werk is als fysiotherapeut, is er voor haar de afgelopen 2 jaar veel veranderd in haar werk. Dit omdat ze verschillende aanvullende cursussen heeft gevolgd waardoor ze in korte tijd veel gegroeid is als therapeut. 

Als kind wilde ze verloskundige worden. Een kenmerk van Kelly is haar gedrevenheid. In haar vrije tijd houdt ze vooral van actieve activiteiten of lekker een drankje doen met vrienden, maar af en toe ook lekker thuis een serietje kijken.

Essentieel voor haar levensgeluk zijn haar gezondheid, en lieve mensen om haar heen zoals vrienden, familie en relatie.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan” is haar favoriete quote.

Wat haar werk als fysiotherapeut zo leuk maakt? “Het leukste vind ik natuurlijk mensen klachtenvrij naar buiten laten lopen. Verder vind ik het altijd leuk om een leuke band op te bouwen met mijn patiënten waardoor ze je gaan vertrouwen en het proces van begin tot eind te kunnen begeleiden. “

Kelly koos voor onze praktijk omdat de visie van Jetten & co goed bij haar past, omdat ze er ook van overtuigd is dat alles in het lichaam met elkaar verbonden staat. Door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak, in plaats van symptomen aan te pakken, worden er betere en langdurige resultaten geboekt.

De grootste uitdaging in haar werk is dat iedere patiënt anders is, en ook een andere aanpak en behandeling vereist. Soms is het lastig om iedere patiënt volgens zijn/haar verwachtingen te kunnen helpen. De uitdaging is voor haar om zo goed mogelijk in te spelen op iedere patiënt.

Kelly is zelf ook heel ambitieus, waardoor het streven van onze praktijk om de grootst fysiotherapie praktijk van Nederland te worden erg goed bij haar past. Ze vindt het heel gaaf om deel uit te maken van een ambitieus team en om haar steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de praktijk.

Opleiding:

  • Fysiotherapie, Fontys paramedische hogeschool Eindhoven. 2019

Cursussen:

  • Orthopedische revalidatie, 2020
  • Viscerofasciale release, 2020
  • Medical taping, 2016
  • Oedeemfysiotherapie, Manuele Lymfdrainage ad modum Vodder, 2023
BIG 59926408804
Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?