Menu Sluiten

Fenna Graff

Fenna werkt al ruim 12 jaar als gespecialiseerd fysiotherapeut in de ouderenzorg. Hierbij bedient ze vooral de cliënten in de langdurige zorg, zowel intramuraal als in de eerstelijn, en zowel in de chronische somatiek als in de psychogeriatrie.

Fenna werkt mee aan de basis en uitbreiding van het personeelsbeleid en voert dit operationeel uit. Denk dan aan het vormgeven van het personeelsbeleid en het implementeren en borgen van de HRM- cyclus. Zo kan ze bijdragen aan de balans tussen wat de organisatie nodig heeft en wat een werknemer kan bieden of hoe deze het beste uit zichzelf kan halen.

“Practice what you preach, and preach what you practice.” is Fenna’s favoriete quote.

De afwisseling in werkzaamheden en het kunnen bijdragen aan de fundering en uitbouw van het HRM-proces en de ‘medewerkersreis’ in alle aspecten maakt haar werk zo leuk.

Waarom ze voor onze praktijk koos?

De ambities van de organisatie met daarbij de vernieuwing en verschuiving van zorg in “fysiotherapie- land”. De organisatie durft te staan voor de unieke behandelwijze en te innoveren. De grenzeloze ambities van de praktijk sluiten aan bij hoe ze zich verder wil ontwikkelen.

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?