Menu Sluiten

Femke van der Aa

Femke is inmiddels alweer 10 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Daarvoor heeft ze ook veel ervaring opgedaan in de sport. Deze combi is erg leuk en waardevol voor haar.

Via een sportmaatje kwam Femke bij onze praktijk terecht. Ze vertelde haar over het concept en ze was meteen enthousiast.

Als fysiotherapeut ziet ze veel uiteenlopende klachten en verschillende soorten mensen. Aan haar de taak om in samenwerking met de patiënt een zo goed mogelijk behandelplan op te stellen zodat ze weer zonder klachten kunnen functioneren. Daarnaast heeft ze als fysiotherapeut ook een coachende rol.

Als kind wilde Femke graag dokter worden. Tijdens een vrije dag doet ze graag leuke dingen met haar gezin, sport ze, spreekt af met vriendinnen of kijkt gewoon lekker een serie op Netflix.

Essentieel voor haar levensgeluk is dingen doen waar ze blij van wordt en energie van krijgt.

Wat haar werk als fysiotherapeut zo leuk maakt?
“In ons werk zien we veel verschillende mensen. Ik vind het heel leuk en belangrijk om de mens achter de klacht te zien. Ik houd van humor en gezelligheid en probeer dit altijd terug te laten komen ik mijn behandelingen. Als mensen dan tevreden en klachtenvrij de deur uit gaan ben ik helemaal blij!”

Waarom ze koos voor Fysiotherapie Jetten & co?
“Wat ik mooi vind aan het concept is dat ze niet alleen kijken naar de buitenkant, maar juist naar de binnenkant. Ons lijf is fascinerend en werkt alleen optimaal als alles in balans is. En dat is precies waar concept Jetten voor staat.”

Haar grootste uitdaging in het werk als fysiotherapeut is dat ieder mens anders is en zo ook iedere klacht. Het is elke keer weer een uitdaging om de juiste benadering te zoeken wat werkt voor haar patiënt.

Femke geeft aan dat er de afgelopen jaren veel veranderd is binnen de fysiotherapie. Niet alleen in haar vakgebied maar ook in de leefstijl en gezondheid van de mens. Daarmee verandert automatisch haar rol als fysiotherapeut. Mensen worden zich steeds bewuster van hun lijf en gezondheid en ze denkt zeker dat hier voor haar ook een rol is weggelegd .

Fysiotherapie Jetten & co is de afgelopen jaren enorm gegroeid en streeft ernaar dé grootste fysiotherapie praktijk van Nederland te worden. Femke ervaart dit als een mooie ambitie om Nederland zo een stukje gezonder te maken.

Opleiding:
Fysiotherapie aan Avans Hogeschool Breda (2011) CIOS Goes ( 2006)

Cursussen:

  • Motivational intervieuwing (2015)
  • Dry needling wervelkolom (2015)
  • Mulligan concept ( 2015)
  • Dry needling extremiteiten ( 2014)
  • Perifeer arterieel vaatlijden en training ( 2013) Medical taping ( 2011)

Specialisaties

  • Dry needling
  • Claudicatio therapeut aangesloten bij chronisch zorgnet­­­

BIG: 89914435104

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?