Menu Sluiten

Is osteopathie het antwoord op jouw bewegingsverlies?

Osteopathie
Ook wanneer je niet beweegt, is er altijd beweging in ons lichaam, 24/7! Denk aan je ademhaling, je middenrif dat op en neer beweegt, je organen die werken aan je spijsvertering en het bloed dat door je vaten stroomt.
 

Beweging is gezondheid!

 
Maar wat nu als er bewegingsverliezen zijn?
 
Denk aan blokkades, verklevingen of spanning die beweging remt. Dan is je lichaam niet meer in staat om optimaal te functioneren met lichamelijke klachten als gevolg. 
 
Daar alle structuren en weefsels in jouw lichaam met elkaar verbonden zijn en in relatie staan tot elkaar, kunnen er symptomen optreden in één regio, terwijl de oorzaak elders in het lichaam te vinden kan zijn.
 
Door osteopatische technieken toe te passen, kunnen we deze bewegingsverliezen opsporen en herstellen, waardoor jouw klachten verholpen worden.
 
Een mooie aanvulling op de toegepaste kinesiologie!
 

Osteopathie is er voor iedereen!

 
Voor alle leeftijden! Het is een veilige, manuele behandelvorm die invloed heeft op alle weefsels in je lichaam.
 
Een osteopaat kent de onderlinge relaties van de weefsels tot elkaar en behandelt zowel in het pariëtale systeem (bestaande uit spieren, pezen, gewrichten, gewrichtskapsel en banden), het viscerale systeem (organen, bindweefselvliezen, lymfestelsel en bloedvaten) en het craniosacrale systeem (schedel, hersenvocht, wervelkolom, zenuwen en het heiligbeen).
 
Binnen Fysiotherapie Jetten & co zoeken we naar de oorzaak van jouw klacht, waarbij Osteopathie het antwoord kan zijn op jouw fysieke klachten.

Weten wat osteopathie voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met ons!