Menu Sluiten

Fysiotherapie Urmond

Fysiotherapeut Urmond kijkt anders naar klacht

Zoek je een fysiotherapeut in Urmond en wil je een snel en duurzaam resultaat? Welkom bij Jetten & co. Fysiotherapie zien wij als een totaalbenadering. We focussen niet alleen op de klacht zelf, maar we kijken verder. Dankzij die aanpak is de meerderheid van onze patiënten al na 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij.

Fysiotherapie als totaalbenadering

Pijn, langdurige vermoeidheid, blessures of ander lichamelijke klachten staan meestal niet op zichzelf. Er spelen vaak meerdere factoren mee. Wij onderzoeken waardoor jouw lichaam uit balans is geraakt en pakken eerst die factoren aan. We adviseren bijvoorbeeld bepaalde voedingssupplementen of geven leefstijladviezen. De fysiotherapie die we vervolgens toepassen, slaat dan sneller aan. Ook houdt het effect langdurig aan. Ook patiënten in Urmond waarderen deze duurzame fysiotherapie met een hoog cijfer!

Voor welke klachten zoek je een fysiotherapeut in Urmond?

Welke klachten heb je? Je kunt bij onze praktijk voor fysiotherapie bij Urmond terecht met diverse problemen, zoals:

Ook andere pijn- of bewegingsklachten behandelen we regelmatig bij Jetten & co fysiotherapie.

Fysiotherapie in Basic-Fit vlak bij Urmond

Er is (nog) geen Jetten & co fysiotherapeut in Urmond. Maar in het nabijgelegen Geleen hebben we een mooie fysiotherapiepraktijk in de Basic-Fit sportschool. Je kunt hier ook terecht als je geen lid bent van Basic-Fit.

Praktijk voor fysiotherapie regio Urmond

Maak direct een afspraak zodat we je snel kunnen helpen. De vestiging van Jetten & co fysiotherapeut in de regio Urmond zit in Basic-Fit Geleen.

Fysiotherapie Jetten & Co

Rijksweg Noord 125 (locatie Basic-Fit)

6162 AE Geleen