Menu Sluiten

Fysiotherapie Stein

Fysiotherapie in Stein? Jetten & co is dichtbij

Fysiotherapie, maar dan net even anders. De therapeuten van Jetten & co fysiotherapie bij Stein benaderen jouw klachten als totaalplaatje. Door ook de dieperliggende oorzaken van pijn en blessures aan te pakken, herstelt het lichaam sneller en blijven klachten langer weg.

De meerderheid van onze patiënten is dankzij deze duurzame behandeling binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvij. Jetten & co krijgt veel hoge cijfers in het klanttevredenheidsonderzoek.

Hoe werkt duurzame fysiotherapie?

Als je lichaam uit balans is, kunnen we dit met gerichte behandelingen en adviezen verbeteren. Denk hierbij aan een aangepaste leefstijl of het gebruik van bepaalde voedingssupplementen. Is de balans verbeterd, dan slaan de oefeningen en andere fysiotherapiebehandelingen beter aan. Je herstelt sneller en het resultaat houdt ook langer aan.

Met welke klachten naar de fysiotherapeut bij Stein?

In onze praktijk voor fysiotherapie bij Stein (locatie Basic-Fit Geleen, ook zonder lidmaatschap) behandelen we bekende klachten als gevolg van overbelaste spieren, pezen en gewrichten, zoals:

Maar ook voor andere klachten kun je terecht bij onze fysiotherapiepraktijk in Basic-Fit Geleen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Artrose
  • Spierreuma (fibromyalgie)
  • Buikpijn
  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Hooikoorts

Jetten & co fysiotherapie regio Stein

Maak vandaag nog een afspraak bij Jetten & co praktijk voor fysiotherapie regio Stein. Je vindt ons in de Basic-Fit sportclub in Geleen (abonnement sportschool niet nodig!).

Fysiotherapie Jetten & Co

Rijksweg Noord 125 (locatie Basic-Fit)

6162 AE Geleen