Menu Sluiten

Fysiotherapie Sittard

Fysiotherapie in Sittard nodig? Jetten & co helpt

Woon je in Sittard en zoek je een goede fysiotherapeut? Maak kennis met Jetten & co. Je vindt onze praktijkruimte in de Basic-Fit vestiging in Geleen. Hier kun je zonder verwijsbrief terecht voor duurzame fysiotherapie. Ook als je geen lid bent van deze sportschool!

Unieke Jetten & co fysiotherapiebehandeling

Jij wil toch ook snel en blijvend van je klachten af? Maak kennis met de unieke aanpak van Jetten & co. Onze fysiotherapie bij Sittard is een totaalbehandeling. Dat wil zeggen dat we ook de dieperliggende oorzaak van jouw klachten onderzoeken. We doen dat onder andere met behulp van spiertesten. Zo kunnen we achterhalen waardoor je lichaam uit balans is en kunnen we je gerichter behandelen.

Met deze methode boeken we snel resultaat. De meerderheid van onze patiënten is binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij! Zij merken meestal ook dat de klachten langdurig of zelfs permanent wegblijven. Dit wordt gewaardeerd: Jetten & co krijgt een hoger dan gemiddeld cijfer in de klanttevredenheidsonderzoeken.

Met welke klachten naar de fysiotherapeut bij Sittard?

Waar heb je last van? In onze praktijk voor fysiotherapie bij Sittard behandelen we onder andere de volgende klachten:

Maar ook voor andere klachten kun je terecht bij onze fysiotherapeut in de Basic-Fit vestiging Geleen.

Jetten & co fysiotherapeut regio Sittard

Woon je in Sittard of omgeving en wil je naar een goede fysiotherapeut, maak vandaag nog een afspraak bij Jetten & co. Onze dichtstbijzijnde praktijk voor fysiotherapie in regio Sittard vind je in de Basic-Fit sportclub in Geleen (ook voor niet-leden!).

Fysiotherapie Jetten & Co

Rijksweg Noord 125 (locatie Basic-Fit)

6162 AE Geleen