Menu Sluiten

Fysiotherapie Schinveld

Fysiotherapie bij Schinveld met andere aanpak

Fysiotherapeut nodig? Maak kennis met de totaalaanpak van Jetten & co fysiotherapie. In de regio Schinveld hebben we veel tevreden klanten. Onze unieke behandelwijze is voor velen van hen dé oplossing gebleken.

Waarom een totaalaanpak?

Fysiotherapie bij Jetten & co is een totaalbenadering. We kijken niet alleen puur naar een zere knie, rugpijn of andere blessure. We proberen ook te achterhalen waar deze klachten hun oorsprong vinden.

Door middel van een spiertest kunnen we zien waardoor het lichaam uit balans is geraakt. Door deze disbalans op te heffen, bijvoorbeeld met bepaalde supplementen of leefstijladviezen, heeft de fysiotherapie meer impact. Je herstelt sneller en het resultaat houdt langer aan. De meesten van onze patiënten zijn binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij.

Fysiotherapeut regio Schinveld bij Basic-Fit Brunssum

Er is (nog) geen Jetten & co fysiotherapeut in Schinveld. Onze dichtstbijzijnde vestiging vind je in de Basic-Fit sportschool in Brunssum. Je hoeft geen lid te zijn van Basic-Fit Brunssum om ons te bezoeken.

Ook met andere klachten naar de fysiotherapeut bij Schinveld

Waarom zoek je een fysiotherapeut in Schinveld? Jetten & co behandelt alle veelvoorkomende klachten, waaronder:

Maar je kunt ook terecht in onze praktijk voor fysiotherapie in Basic-Fit Brunssum met klachten als:

  • Artrose
  • Hoofdpijn
  • Spierreuma (fibromyalgie)
  • Buikpijn
  • Vermoeidheid
  • Hooikoorts

Jetten & co fysiotherapie regio Schinveld

Maak vandaag nog een afspraak bij Jetten & co praktijk voor fysiotherapie regio Schinveld. Je vindt ons in de Basic-Fit sportclub in Brunssum (lidmaatschap niet nodig!).

Fysiotherapie Jetten & co

Haefland 2 (locatie Basic-Fit)

6441 PA Brunssum