Menu Sluiten

Fysiotherapie Roermond

Jetten & co fysiotherapie Roermond

Op zoek naar een goede fysiotherapeut in Roermond? Jetten & co fysiotherapie heeft een prachtige praktijk in de buurt van deze woonplaats. Je kunt hier terecht voor de behandeling van verschillende klachten, waaronder

Sneller klachtenvrij dankzij unieke fysiotherapie

Jetten & co fysiotherapie bij Roermond werkt op basis van een aanpak die net even iets anders is dan je misschien gewend bent. We kijken uiteraard naar je klachten, maar zoeken ook naar de dieperliggende oorzaak.

Door middel van (pijnloze) spiertesten kunnen we achterhalen waardoor jouw lichaam uit balans is geraakt. Vaak spelen die factoren een rol bij je pijnklachten of blessure. Door de oorzaak van meerdere kanten aan te pakken, boeken we sneller resultaat en blijven de klachten ook langer weg. De meeste patiënten zijn dankzij deze methode binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij!

Geen verwijzing voor fysiotherapeut bij Roermond

Heb je pijnklachten, dan kun je zonder verwijsbrief van de huisarts naar onze praktijk voor fysiotherapie bij Roermond. En wist je dat je ook met andere klachten naar Jetten & co kunt? We behandelen bijvoorbeeld ook vermoeidheid, buikpijn of hooikoorts.

Praktijk voor fysiotherapie in de buurt van Roermond

Wil jij snel en doeltreffend behandeld worden? Maak vandaag nog een afspraak bij Jetten & co! De dichtstbijzijnde fysiotherapeut in de buurt van Roermond vind je in Echt.

Fysiotherapie Jetten & co

Thaalpad 33

6102 EH  Echt

0475-745619