Menu Sluiten

Fysiotherapie Maastricht

Deze fysiotherapeut in Maastricht pakt het anders aan

Op zoek naar een goede fysiotherapeut in Maastricht met een unieke aanpak? Eentje die niet alleen je klacht behandelt, maar die ook de oorzaak achterhaalt? Welkom bij Jetten & co!

SET-fysiotherapie regio Maastricht

De fysiotherapeuten van Jetten & co werken op basis van de SET-methode. De Segmentale Evaluatie Techniek (SET) is erop gericht om de dieperliggende oorzaak van de klachten vast te stellen. Daarbij gaat het vaak om een disbalans elders in het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan het vasthouden van afvalstoffen. Een hormoonstelsel dat van slag is. Of een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Dat alles kan invloed hebben op de spierspanning in de regio waar jij klachten ervaart.

Spierspanning normaliseren

Door middel van spiertesten kunnen we zien waar het probleem ligt. Bij Jetten & co zijn we gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van een eventuele disbalans in het lichaam. Daardoor normaliseert de spierspanning. De fysiotherapiebehandeling heeft dan veel meer effect. Zo kan het lichaam snel en goed herstellen en is de kans op een terugval klein.

Welke klachten behandelt de SET-fysiotherapie in Maastricht?

Jetten & co behandelt uiteenlopende klachten, zoals:

Praktijk voor fysiotherapie regio Maastricht

Wil jij onze unieke behandelmethode ervaren? Voor SET-fysiotherapie in de Maastricht regio kun je terecht bij onze praktijk in Voerendaal. Maak direct een afspraak, je hebt geen verwijsbrief nodig!

Fysiotherapie Jetten & co

Heerlerweg 7A

6367 AA Voerendaal