Menu Sluiten

Fysiotherapie Heerlen

Fysiotherapie bij Heerlen: Jetten & co doen het anders

Last van pijn, aanhoudende vermoeidheid of blessures? Met de totaalaanpak van Jetten & co wordt jouw klacht van meerdere kanten bekeken. Door de disbalans elders in het lichaam op te heffen, heeft de fysiotherapie meer impact. Daardoor vermindert de pijn sneller en blijven de klachten langer weg.

SET-methode werkt snel

De fysiotherapeuten van Jetten & co bij Heerlen werken op basis van de SET-methode (SET staat voor Segmentale Evaluatie Techniek). Daarbij wordt de dieperliggende oorzaak van de klachten opgespoord en behandeld zodat de fysiotherapiebehandeling meer effect heeft.

Die aanpak blijkt bij het merendeel (60 tot 70%) van onze patiënten een succes. Binnen 4 tot 6 behandelingen zijn hun klachten helemaal verdwenen. Het risico op een terugval is bovendien bij deze groep zeer klein gebleken.

Waarom zoek je een fysiotherapeut in Heerlen?

Stijve nek, knie op slot, slijmbeursontsteking of een verstuikte enkel; je kunt in onze praktijk voor fysiotherapie bij Heerlen terecht met alle veel voorkomende klachten aan het bewegingsapparaat. Denk bijvoorbeeld aan:

Maar de unieke Jetten & co methode slaat ook goed aan bij klachten die minder voor de hand liggen. Buikpijn, hoofdpijn en hooikoorts bijvoorbeeld. Staat jouw klacht er niet tussen? Overleg gerust even met onze fysiotherapeut. De kans is groot dat we je gewoon kunnen helpen.

Praktijk voor fysiotherapie regio Heerlen

Woon je in of bij Heerlen en wil je naar de Jetten & co fysiotherapeut? Onze dichtstbijzijnde praktijk vind je in Voerendaal. Je bent van harte welkom op deze locatie, vertel snel waarmee we je kunnen helpen!

Fysiotherapie Jetten & co

Heerlerweg 7A

6367 AA Voerendaal