Menu Sluiten

Fysiotherapie Elsloo

Fysiotherapeut Elsloo

Goede fysiotherapeut nodig? Jetten & co fysiotherapie bij Elsloo wordt hoog gewaardeerd in het klanttevredenheidsonderzoek. Dat komt onder andere door onze unieke totaalaanpak. Daardoor is het merendeel van onze patiënten al binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij.

Tevreden patiënten in Elsloo

Fysiotherapie bij Jetten & co verloopt iets anders dan je misschien gewend bent. Onze fysiotherapeuten bekijken jouw klacht namelijk van meerdere kanten. Pijn en andere klachten hebben meestal te maken met een disbalans in het lichaam. Door die factoren eerst aan te pakken, slaat de fysiotherapiebehandeling beter aan. Je herstelt dan sneller en langduriger. Voor veel patiënten in regio Elslo die fysiotherapie bij ons kregen, bleek deze methode dé oplossing.

Fysiotherapie bij Basic-Fit

Wil je ook naar de Jetten & co fysiotherapeut? In Elslo hebben we (nog) geen vestiging. Wel kun je terecht in het nabijgelegen Geleen. In de Basic-Fit sportschool hebben we een aantal mooie behandelruimtes. We zijn erg blij met deze samenwerking; sporten en pijnvrij bewegen zijn nauw met elkaar verbonden. Bovendien is Basic-Fit in Geleen goed bereikbaar en hoef je geen lid te zijn van de sportschool om fysiotherapie te krijgen.

Voor welke klachten zoek je een fysiotherapeut in Elsloo?

Je kunt zonder verwijzing bij ons terecht voor verschillende pijnklachten en blessures, zoals:

Daarnaast behandelt de Jetten & co fysiotherapeut in Basic-Fit Geleen ook andere klachten, zoals:

  • Artrose
  • Hoofdpijn
  • Spierreuma (fibromyalgie)
  • Buikpijn
  • Vermoeidheid
  • Hooikoorts

Jetten & co fysiotherapie regio Elsloo

Jij wil toch ook snel geholpen worden? Maak vandaag nog een afspraak bij Jetten & co fysiotherapeut regio Elsoo. Je bent van harte welkom in onze vestiging in de Basic-Fit sportclub in Geleen (ook zonder sportschoolabonnement!).

Fysiotherapie Jetten & Co

Rijksweg Noord 125 (locatie Basic-Fit)

6162 AE Geleen