Menu Sluiten

Fysiotherapeut in Geleen Basic-Fit

- Fysiotherapie Jetten & co Geleen

Direct een afspraak maken

Op zoek naar een goede fysiotherapeut in Geleen? Bij Fysiotherapie Jetten & co zit je goed. Met onze unieke behandelmethode zorgen we ervoor dat je snel en langdurig verlost bent van je klachten. Het merendeel van onze patiënten is klachtenvrij na slechts 4 tot 6 behandelingen.

Fysiotherapeut bij Basic-Fit in Geleen

Je vindt onze fysiotherapeuten in de vestiging van Basic-Fit in Geleen. Je kunt hier terecht in onze prachtige behandelruimtes. Ook als je geen lid bent van Basic-Fit. We zijn blij met deze samenwerking. Sporten, pijnvrij bewegen en een actieve levensstijl hebben alles met elkaar te maken. En dus is onze samenwerking met deze sportschool een logische stap.
Iedereen is welkom, ook als je geen abonnement op de Basic-Fit sportschool hebt.

Unieke fysiotherapiebehandeling

Fysiotherapie bij Jetten & co is gebaseerd op een unieke aanpak: we behandelen niet alleen je klachten, maar kijken ook naar de dieperliggende oorzaak. Daarvoor werken we onder andere met spiertesten. Door de spiertesten zien we waardoor jouw lichaam uit balans is geraakt en kunnen wij een gerichte behandeling inzetten die op dat moment het beste bij jou past.
Deze vorm van duurzame fysiotherapie wordt door patiënten onafhankelijk zeer gewaardeerd. De Jetten & co fysiotherapeuten in Geleen bij Basic-Fit scoren in de klanttevredenheidsonderzoeken dan ook hoog.

Met welke klachten naar de fysiotherapeut in Geleen?

Bij Fysiotherapie Jetten en co kun je bijvoorbeeld terecht met de volgende klachten:

Onze praktijk voor fysiotherapie in regio Geleen

Woon je in de buurt van Geleen en zoek je een langdurige oplossing voor jouw klachten? Onze fysiotherapeuten behandelen ook patiënten uit onder andere de volgende omliggende plaatsen:

  • Sittard;
  • Beek;
  • Elslo;
  • Stein;
  • Urmond.

Je hebt geen verwijzing nodig om naar de fysiotherapeut te gaan. En nu we een praktijkruimte hebben in het pand van Basic-Fit Geleen, is de drempel om te komen nog lager. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag een afspraak zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen!

Beoordelingen

Wat anderen zeggen over fysiotherapie van Jetten & co

Meer informatie over de locatie van onze praktijk in Geleen vind je op Basic-Fit SPORTSCHOOL GELEEN RIJKSWEG NOORD

Binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij met onze unieke behandelmethode

Gezondheid is je kostbaarste bezit. Het draait bij gezondheid om een mentale, biochemische en fysieke balans. Door een combinatie van een slechte leefstijl, stress en toxische stoffen raakt het lichaam uit balans en gaat het klachten vertonen. Deze klachten kunnen zowel fysiek als niet fysiek zijn zoals hoofdpijn, spierklachten, gewrichtsklachten, duizeligheid, huidklachten en vermoeidheid.

Fysiotherapie Jetten & Co heeft een unieke behandelmethode ontwikkeld waarbij we kijken naar de oorzaak van jouw klachten. Dit doen we vanuit de filosofie van de toegepaste kinesiologie in combinatie met fysiotherapie. Bij toegepaste kinesiologie wordt gebruik gemaakt wordt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer het lichaam uit balans is geraakt en hoe die balans weer hersteld kan worden. Want pas als je van binnen goed functioneert, kan de buitenkant optimaal werken. Toegepaste Kinesiologie is een zeer effectieve en efficiënte methode om beter en sneller tot herstel te komen.

Het doel van onze behandeling is inzicht geven over:

  • De oorzaak van je klachten
  • Jouw fysieke balans
  • Jouw leefstijl
  • Preventie van klachten

Doordat de dieperliggende oorzaak wordt behandeld is 60 tot 70% van onze patiënten binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij. Door fysiotherapie en toegepaste kinesiologie te combineren helpen we veel mensen en zijn de resultaten indrukwekkend op zowel de korte als lange termijn.

Fysiotherapie Jetten & Co staat voor een snelle duurzame en eerlijke gezondheid.

De pijlers van onze praktijk
waar we trots op zijn
Kwaliteit

Kwaliteit

Een professioneel team van meer dan 20 vaste medewerkers.
Eerlijkheid

Eerlijkheid

Wij staan voor persoonlijke aandacht en een eerlijk advies.
Duurzaamheid

Duurzaamheid

De resultaten zijn verbluffend en duurzaam.
Gezondheid

Gezondheid

Ons doel is mensen klachtenvrij maken en houden.

Praktijk Geleen in Basic-Fit

Openingstijden

Dinsdag: 8:00 tot 17:00 uur
Woensdag: 8:00 tot 20:30 uur
Vrijdag: 8:00 tot 17:00 uur

Adres

Rijksweg Noord 125 (locatie Basic-Fit)
6162 AE Geleen
045-5620395

Direct een afspraak maken

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?