Menu Sluiten

Fysiotherapeut Echt

- Fysiotherapie Jetten & co Echt

Direct een afspraak maken

Fysiotherapie Jetten & co is de fysiotherapie praktijk voor de regio Echt en heeft een unieke behandelmethode ontwikkeld waarbij we kijken naar de oorzaak van jouw klachten.

Dit doen we door fysiotherapie te combineren met elementen uit toegepaste kinesiologie. Met gebruik van spiertesten zoeken we uit waar, waarom en wanneer het lichaam uit balans is geraakt en hoe die balans weer hersteld kan worden.

Doordat Fysiotherapie Jetten & co de dieperliggende oorzaak behandelt is 60 tot 70% van onze patiënten binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij.

Fysiotherapie Jetten & co scoort op klanttevredenheid uitzonderlijk hoog, volgens een wetenschappelijk onderzoek dat onafhankelijk is uitgevoerd door Qualizorg. Dit is beduidend hoger dan de gemiddelde scores van andere fysiotherapiepraktijken.

Beoordelingen

Wat anderen zeggen over fysiotherapie van Jetten & co

Binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij met onze unieke behandelmethode

Gezondheid is je kostbaarste bezit. Het draait bij gezondheid om een mentale, biochemische en fysieke balans. Door een combinatie van een slechte leefstijl, stress en toxische stoffen raakt het lichaam uit balans en gaat het klachten vertonen. Deze klachten kunnen zowel fysiek als niet fysiek zijn zoals hoofdpijn, spierklachten, gewrichtsklachten, duizeligheid, huidklachten en vermoeidheid.

Fysiotherapie Jetten & Co heeft een unieke behandelmethode ontwikkeld waarbij we kijken naar de oorzaak van jouw klachten. Dit doen we vanuit de filosofie van de toegepaste kinesiologie in combinatie met fysiotherapie. Bij toegepaste kinesiologie wordt gebruik gemaakt wordt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer het lichaam uit balans is geraakt en hoe die balans weer hersteld kan worden. Want pas als je van binnen goed functioneert, kan de buitenkant optimaal werken. Toegepaste Kinesiologie is een zeer effectieve en efficiënte methode om beter en sneller tot herstel te komen.

Het doel van onze behandeling is inzicht geven over:

  • De oorzaak van je klachten
  • Jouw fysieke balans
  • Jouw leefstijl
  • Preventie van klachten

Doordat de dieperliggende oorzaak wordt behandeld is 60 tot 70% van onze patiënten binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij. Door fysiotherapie en toegepaste kinesiologie te combineren helpen we veel mensen en zijn de resultaten indrukwekkend op zowel de korte als lange termijn.

Fysiotherapie Jetten & Co staat voor een snelle duurzame en eerlijke gezondheid.

De pijlers van onze praktijk
waar we trots op zijn
Kwaliteit

Kwaliteit

Een professioneel team van meer dan 20 vaste medewerkers.
Eerlijkheid

Eerlijkheid

Wij staan voor persoonlijke aandacht en een eerlijk advies.
Duurzaamheid

Duurzaamheid

De resultaten zijn verbluffend en duurzaam.
Gezondheid

Gezondheid

Ons doel is mensen klachtenvrij maken en houden.

Praktijk Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 21:00
Zaterdag: 10:00 tot 14:00

Adres

Thaalpad 33
6102 EH Echt
0475-745619

Direct een afspraak maken

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?

Samenwerkingspartners bij ons in Echt gevestigd

Podotherapeut nodig in Echt?

Binnen Fysiotherapie Jetten op de locatie in Echt is een podotherapeut van RondOm Podotherapeuten werkzaam. U kunt bij de podotherapeut terecht voor klachten aan uw voeten, enkels, onderbenen, knieën, heupen of rug. Klik hier voor meer info over podotherapie.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak bij de podotherapeut maken? Maak deze direct online via de website van RondOm Podotherapeuten of bel naar 088-1180500 (08:00-17:00).

Ergotherapeut nodig in Echt?

Een ergotherapeut kan worden ingeschakeld indien iemand moeite heeft met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Een ergotherapeut is er voor iedereen: kinderen, volwassenen, ouderen en mantelzorgers. Daarnaast werkt een ergotherapeut samen met andere zorgverleners, zoals de huisarts of fysiotherapeut. Klik hier voor meer info over Ergotherapie.

Afspraak maken

Wil je een afspraak bij de ergotherapeut maken? Maak deze rechtstreeks via de website van Mijn Ergo.

Wim Hof Method® in Echt?

De samenwerking met Ice Max is voor ons erg waardevol. Wij kennen Max al jaren persoonlijk en delen zijn holistische kijk op de algehele gezondheid. De behandelwijzen van Max Elze en Jetten & co vullen elkaar dan ook uitstekend aan. En dat geeft echt een meerwaarde voor onze patiënten.
Klik hier voor meer info over Wim Hof Method®.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij Osteopathie Max Elze? Maak deze rechtstreeks via de website.