Menu Sluiten

Fysiotherapeut in Brunssum Basic-Fit

- Fysiotherapie Jetten & co Brunssum

Direct een afspraak maken

Last van pijn of een blessure? Dan zoek je natuurlijk een goede fysiotherapeut. In Brunssum kun je terecht voor fysiotherapie in Basic-Fit. Op deze locatie heeft Fysiotherapie Jetten & co prachtige behandelruimtes. Je kunt hier terecht voor onze doeltreffende behandeling voor de meest uiteenlopende klachten.
Iedereen is welkom, ook als je geen abonnement op de Basic-Fit sportschool hebt.

Sneller herstellen met langdurig resultaat

Jetten & co fysiotherapie in Brunssum staat bekend om zijn anders-dan-anders-aanpak. Wij benaderen jouw lichaam en klacht als totaalplaatje. We kijken dus niet alleen naar de klacht op zich, maar ook naar onderliggende oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan leefstijl, stress, afvalstoffen in het lichaam of psychosociale invloeden.
Met onze gerichte behandeling komt jouw lichaam weer in balans. Zo kun je sneller herstellen en blijven de klachten ook veel langer (of gewoon permanent) weg. Wel zo fijn, want dan hoef je niet steeds weer terug naar de fysiotherapeut.

Snelle resultaten bij fysiotherapie Brunssum

Je kunt bij de fysiotherapeut in Brunssum (locatie Basic-Fit) terecht met allerlei verschillende klachten. Uiteraard kunnen we je helpen met bekende klachten aan het bewegingsapparaat, zoals:

Maar wist je dat de totaalaanpak van Fysiotherapie Jetten & co ook helpt bij andere klachten? Zo kun je bij ons terecht als je last hebt van:

  • Buik- en hoofdpijnklachten;
  • Vermoeidheid;
  • Hooikoorts.

Onze duurzame en op jou als individu gerichte fysiotherapie scoort bijzonder goed in de klanttevredenheidsonderzoeken. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat de meeste patiënten binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij zijn.

Praktijk voor fysiotherapie regio Brunssum

Onze praktijk voor fysiotherapie in Basic-Fit Brunssum is goed te bereiken. Uiteraard behandelen we ook patiënten die uit de buurt komen. Je bent dus ook van harte welkom als je buiten de gemeente Brunssum woont, bijvoorbeeld in Schinveld.

Maak direct een afspraak bij onze fysiotherapeut in Brunssum, dan starten we zo snel mogelijk met je behandeling!

Beoordelingen

Wat anderen zeggen over fysiotherapie van Jetten & co

Meer informatie over de locatie van onze praktijk in Geleen vind je op Basic-Fit SPORTSCHOOL BRUNSSUM HAEFLAND

Binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij met onze unieke behandelmethode

Gezondheid is je kostbaarste bezit. Het draait bij gezondheid om een mentale, biochemische en fysieke balans. Door een combinatie van een slechte leefstijl, stress en toxische stoffen raakt het lichaam uit balans en gaat het klachten vertonen. Deze klachten kunnen zowel fysiek als niet fysiek zijn zoals hoofdpijn, spierklachten, gewrichtsklachten, duizeligheid, huidklachten en vermoeidheid.

Fysiotherapie Jetten & Co heeft een unieke behandelmethode ontwikkeld waarbij we kijken naar de oorzaak van jouw klachten. Dit doen we vanuit de filosofie van de toegepaste kinesiologie in combinatie met fysiotherapie. Bij toegepaste kinesiologie wordt gebruik gemaakt wordt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer het lichaam uit balans is geraakt en hoe die balans weer hersteld kan worden. Want pas als je van binnen goed functioneert, kan de buitenkant optimaal werken. Toegepaste Kinesiologie is een zeer effectieve en efficiënte methode om beter en sneller tot herstel te komen.

Het doel van onze behandeling is inzicht geven over:

  • De oorzaak van je klachten
  • Jouw fysieke balans
  • Jouw leefstijl
  • Preventie van klachten

Doordat de dieperliggende oorzaak wordt behandeld is 60 tot 70% van onze patiënten binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij. Door fysiotherapie en toegepaste kinesiologie te combineren helpen we veel mensen en zijn de resultaten indrukwekkend op zowel de korte als lange termijn.

Fysiotherapie Jetten & Co staat voor een snelle duurzame en eerlijke gezondheid.

De pijlers van onze praktijk
waar we trots op zijn
Kwaliteit

Kwaliteit

Een professioneel team van meer dan 20 vaste medewerkers.
Eerlijkheid

Eerlijkheid

Wij staan voor persoonlijke aandacht en een eerlijk advies.
Duurzaamheid

Duurzaamheid

De resultaten zijn verbluffend en duurzaam.
Gezondheid

Gezondheid

Ons doel is mensen klachtenvrij maken en houden.

Praktijk Brunssum in Basic-Fit

Openingstijden

Maandag: 9:00 tot 18:00
Dinsdag: 8:00 tot 17:00
Donderdag: 8:00 tot 17:00

Adres

Haefland 2 (locatie Basic-Fit)
6441 PA Brunssum
045-5620395

Direct een afspraak maken

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?