Menu Sluiten

Een 9!

Qualiview

Een 9!

Uiteraard willen we de allerbeste zorg bieden voor onze cliënten door optimaal te presteren. Het is dan ook heel belangrijk voor ons te weten hoe jij als cliënt onze zorg ervaart, weet wat onze toegevoegde waarde is in jouw kwaliteit van leven en wat ons onderscheidt van andere praktijken.
Als praktijk zijn we aangesloten bij Qualiview. Een onafhankelijk platform dat ons helpt de tevredenheid van onze cliënten over de behandelingen, de praktijk/therapeuten en het resultaat inzichtelijk te maken. Zo komen we erachter waar nog mogelijkheid is tot verbetering.
Als cliënt van Fysiotherapie Jetten & Co ontvang je een verzoek om deel te nemen aan de vragenlijst van Qualiview. Als zorgverlener willen we graag weten hoe je de behandeling hebt ervaren (klantervaringsonderzoek) of hoe je zorgtraject vordert (behandelresultaten onderzoek). Gebaseerd op die resultaten kunnen wij onze zorgverlening voor jou en andere cliënten optimaliseren.

Op basis van 436 beoordelingen in het afgelopen jaar scoren wij met Fysiotherapie Jetten&Co een 9!

Een resultaat waar wij natuurlijk erg trots op zijn.
De resultaten van de onderdelen contact, behandelplan en praktijk laten ons zien waar nog mogelijkheid tot verbetering is. Wij streven er als praktijk elke dag weer naar deze score vast te houden en verder te verbeteren.
Je deelname is dus zeer relevant en wordt erg op prijs gesteld. Bij deze een oprecht dankjewel aan onze cliënten die enkele minuten de tijd hebben genomen om de vragenlijst in te vullen. Hoe meer mensen aan het onderzoek deelnemen, hoe betrouwbaarder de uitkomsten.
En daar heb jij als cliënt ook weer profijt van.