Menu Sluiten

Sportfysiotherapie

Een sportblessure kan niet alleen je sportschema, maar ook je dagelijkse leven behoorlijk in de war schoppen. Daarnaast kan je conditie verslechteren door een blessure of ziekte. Wij kunnen ervoor zorgen dat je snel weer op je oude niveau bent. Ook begeleiden en adviseren wij sporters die hun sport op een bepaald niveau willen beoefenen.

“Preventie van klachten”

De meeste klachten waarmee mensen naar de fysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. Omdat preventie van klachten een belangrijk deel uitmaakt van de therapie, richt deze zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar ook op het vergroten van de belastbaarheid van omliggende lichaamsdelen.

“Ook ouderen en kinderen worden behandeld”

De sportfysiotherapeut weet wat er in het lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe je geblesseerd raakt. Hij begrijpt ook waarom sport belangrijk voor je is. Naast fanatieke sporters behandelt de sportfysiotherapeut ook kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van een therapie. De sportfysiotherapeut behandelt ook mensen die bijvoorbeeld een marathon willen lopen of aan sport willen gaan doen, maar niet weten hoe ze dat moeten aanpakken.

Kortom, de sportfysiotherapeut voorziet jou van advies op maat.

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?