Menu Sluiten

Rug & Schouders

Rug

Rug (pijn)klachten is een verzamelnaam voor o.a. : spit, hernia, artritis (gewrichtsontsteking), slijtage, lumbago en ischias. Deze diagnoses hebben invloed op je dagelijkse activiteiten en werkzaamheden. Symptomen van rug (pijn)klachten kunnen zich uiten in pijn (zeurend, stekend, etc.), (ochtend)stijfheid, tintelingen en bewegingsbeperking(en).

Fysiotherapie Jetten & co heeft een unieke aanpak door eerst naar een (dieper gelegen) oorzaak te zoeken om vervolgens met gemiddeld 4 behandelingen je van je (pijn)klachten te genezen.

Schouder

De schouder is een complex gewricht. Het is van belang dat de schouder een stabiel gewricht is. De stabiliteit wordt gewaarborgd door meerdere spieren en pezen. Door zijn complexiteit is het ook van essentieel belang een gedegen onderzoek te doen van de schouder als hier klachten ontstaan. Vaak ontstaan de klachten van de schouder door overbelasting bv door sporten of door werkzaamheden . Ook kunnen er schouder klachten ontstaan door repeterende (herhaalde) bewegingen.

De meest voorkomende aandoeningen van de schouder zijn: slijmbeursontsteking, artrose, beklemming (impingement) en ontstekingen van het spier/pees stelsel in en rondom de schouder.

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?