Menu Sluiten

Arm & pols

Onze handen. We grijpen, voelen, werken en communiceren ermee. Kortom, we hebben onze handen de hele dag nodig voor het uitvoeren van diverse functies en taken.

De hand vormt dus een ingenieus deel van ons lichaam. Alle spieren, botten en gewrichten in de hand moeten enerzijds zorgen voor voldoende beweeglijkheid en fijne motoriek, maar anderzijds ook voldoende stabiliteit kunnen bieden voor het maken van krachtige bewegingen.

Door middel van het testen van spieren weten we bij Fysiotherapie Jetten binnen enkele minuten waar de oorzaak van jouw handprobleem gelegen is. Is de oorzaak eenmaal duidelijk, dan kunnen we de klachten vaak al binnen enkele behandelingen oplossen. Het verbazingwekkende wat we zien is dat de oorzaak van jouw probleem vaak niet in de hand zelf ligt. Dit is dan ook de reden dat het puur fysiotherapeutisch behandelen van de hand weinig tot geen resultaat biedt, omdat er verder gekeken zal moeten worden naar de oorzaak.

Bij Fysiotherapie Jetten kijken we via onze unieke behandelmethode verder en kan je er dus op vertrouwen dat je in goede handen bent!

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden?