Menu Sluiten

Deel 3 Zomer & Vuur element | #3 Stress

DEEL 3 # Stress

❌  Een leven met spanning! Stress, vermoeidheid, uitputting? ❌

De zomer nadert zijn einde. Hierdoor ervaren veel mensen behoorlijk wat klachten. De wisseling van de elementen en jaargetijden veroorzaakt vaak fysieke klachten door de veranderingen in energiën en meridianen.

De nazomer brengt volgens de acupunctuur een hoop veranderingen met zich mee waaronder een wisselende werking van het hormoonsysteem. 

❗️Dit kan zorgen voor een aantal klachten:

✔️Vermoeidheidsklachten

✔️Overmatig transpireren

✔️Moeilijk omgaan met emoties / u voelt zich niet als zichzelf

✔️Slapeloosheid 

✔️Verminderde concentratie

Door een veranderde werking van het hormoonsysteem kunt u vaak (bijkomende) stress en drukte niet goed plaatsen. De gerelateerde klachten leiden vaak tot fysieke spanningen die merkbaar zijn in de vorm van blokkades en wisselende spierspanningen. Dit is wat we ook vaak terugkrijgen van de patiënt. 

😤 🤯Stress & Craniosacraal

Behandelingen aan het cranio-sacrale systeem verhelpen behoorlijk veel klachten. Vaak werkt stress door op het emotionele systeem met (onbewust) klachten als gevolg. De therapie zorgt ervoor dat het zelfherstellende vermogen een prikkel krijgt, waardoor uw lichaam en uw hoofd de stress loslaat. Soms komen er ook emoties vrij, waarmee de therapeut u kan helpen deze te verwerken. 

Nek-, schouder- en rugklachten, en tal van andere spanningen of pijntjes kunnen dus merkbaar zijn in het laatste gedeelte van de zomer. 

❌ Wilt u ook de nazomer KLACHTENVRIJ door en uw leven niet laten leiden door stress of klachten!? Maak dan snel een afspraak in de praktijk!

Dit kan telefonisch 📞 045-5620395 of via mail 📩info@fysiotherapie-jetten.nl. Tot kijk in onze praktijk!

Team Fysiotherapie Jetten.

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws en geen info of tips missen die een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van uw gezondheid, volg ons op Facebook en Instagram