Menu Sluiten

Nieuw in ons team: Natuurgeneeskundige Anja van Rijsbergen!

Anja van Rijsbergen
Nieuw in ons team is Anja van Rijsbergen, natuurgeneeskundige.
Anja van Rijsbergen, 55 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen is trots deel uit te mogen maken van het team bij Jetten & Co.
Als HBO-geregistreerd Natuurgeneeskundige/gezondheidstherapeut werkt ze sinds 2005 met hart en ziel om mensen weer in hun kracht te zetten. Het is haar passie om je te helpen weer in balans te komen door middel van diverse therapieën waaronder Qest4, energetische processen en bewustwording.
De behandelingen met het Qest4 systeem zijn erop gericht functionele ‘blokkades’ op te sporen en te zoeken naar wat het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen.
Energie is onzichtbaar en het Qest4 systeem heeft het vermogen om dit te vertalen naar zichtbare informatie. Zo zitten er in het Qest4 systeem meer dan 100.000 frequenties opgeslagen die het lichaam weer in balans brengen.
Dit stelt ons in de gelegenheid om testen af te nemen op o.a. voedselintoleranties, schimmels, bacteriën, virussen en de hormoonspiegel. Het systeem meet de functionele balans en disbalans van alle lichaamssystemen.
Er is ontzettend veel mogelijk met deze behandelmethode en er kan gewerkt worden aan je gezondheid in de breedste zin van het woord, zowel lichamelijk als geestelijk.
Klachten waarbij Anja je wellicht kan helpen:
✔Hoofdpijn/Migraine
✔Burn-Out
✔Eczeem/Huidklachten
✔Vermoeidheid
✔Stress
✔Ontstekingen
✔Gewrichtsklachten
✔Artrose/Artritis
✔Hooikoorts
✔Darmklachten

“Luister naar je lichaam, je allerbeste vriend! “

Anja behandelt vanuit een open, aandachtige en betrokken houding. Niet door het voorschrijven van middelen.
Ondersteun je zelf genezend vermogen en gebruik de eigen wijsheid van je lichaam. Je lichaamstaal wil je namelijk iets duidelijk maken. ” Anja leert je, als deskundige en betrokken therapeut met gouden handen, die taal opnieuw te begrijpen.
Wil je samen met Anja op zoek gaan naar je oorspronkelijke vitaliteit en balans? Maak een afspraak via 📩 info@fysiotherapie-jetten.nlof 045-562 03 95.