09 Nov 2018
5 jaar Fysiotherapie Jetten & Co

Toegepaste kinesiologie als basis

 

4 november 2013 opende fysiopraktijk Jetten & Co voor het eerst haar deuren. 5 jaar later runt eigenaar Rick Jetten samen met zijn levenspartner Jolijn Herfs en een professioneel gedreven team van 15 medewerkers een succesvolle praktijk.  Jetten & Co is uitgegroeid tot een praktijk met ruim 360 vierkante meter aan behandelkamers en oefenruimtes. De praktijk is, met name door haar bijzondere behandelmethoden met toegepaste kinesiologie als basis, inmiddels tot ver buiten de regio een begrip.

  

Iedereen is welkom hier

  

De geweldige resultaten die Rick en zijn team met zijn manier van behandelen boekt, gaan als een lopend vuurtje rond. Maar liefst 60% tot 70% van alle patiënten zijn binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij. De succesvolle behandelingen overschrijden zelfs de Nederlandse grenzen. Zo trekt de praktijk patiënten uit België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, Griekenland en Marokko.

  

Kwaliteit, duurzaamheid, eerlijkheid en gezondheid

  

De praktijk blijft groeien. Rick doet zijn lijfspreuk “stilstaan is achteruitgaan” eer aan. In de loop van 2019/2020 wordt gestart met de bouw van het gezondheidscentrum. De realisatie staat gepland voor 2021.

  

Missie van fysiotherapie Jetten & Co

  

“Wij willen mensen helpen klachtenvrij te worden en te blijven. In een multifunctioneel gezondheidscentrum willen we patiënten uit binnen- en buitenland (curatief en preventief) informeren en behandelen met de focus op een duurzaam resultaat. We dragen actief bij aan een gezonde levensstijl, waardoor de totale kwalitatieve gezondheid en levenskwaliteit (van binnen en buiten) aanzienlijk verbetert.”

  

Bedankt

  

Jetten & Co bedankt iedereen die op welke wijze dan ook bijgedragen heeft aan de totstandkoming van 5 jaar Jetten & Co. In het bijzonder alle patiënten voor het vertrouwen de afgelopen 5 jaar!